You are here: Home > Horoscop 2013 > Horoscop Taur 2013

Horoscop Taur 2013

Horoscop Taur 2013 - General

Viata se prevede a fi lina pe parcursul lui 2013. Profitati maxim de creativitatea din aceasta perioada. Pacea si linistea vor domni in viata dumneavostra. Statutul in viata se va imbunatati si veti putea sa obtineti confortul pe care vi l-ati dorit atata timp. Placerile vor ocupa un loc important in acest an. Oportunitati mai bune se vor ivi fara prea mult efort. Mai multa libertate si independenta vor aparea pentru dumneavoastra.

Horoscop Taur 2013 - Cariera

Intuitia si inteligenta vor fi cele mai mari avantaje in ceea ce priveste cariera in anul 2013. Desi initial se va instala o letargie, spre finele anului peisajul carierei va deveni destul de colorat. Faceti-va munca asa cum trebuie si lasati restul pentru viitor. Veti beneficia de sprijinul superiorilor in aceasta perioada. Informati-va temeinic inainte de a va riscati in orice activitate noua in ceea ce priveste munca. In cazul asocierilor sau cooperativelor, se pot ivi impedimente. Va puteti schimba scopul carierei anul acesta.

Horoscop Taur 2013 - Dragoste

Dorinta de pace si liniste in relatie se va implini in 2013, desi puteti intampina un pic de opozitie in miscarile dumneavoastra. Este probabil ca anul acesta sa atrageti un partener potential daca sunteti singur/a. In relatie, anul acesta va va aduce mult mai aproape fata de cel iubit. Fiti atenta/a la miscari in aria romantica. Relatiile intime sunt probabile, dar controlati-va dorintele pe cat posibil. Rabadrea este cheia relatiilor. Lasati armonia sa ma invaluie, iar increderea se va imbunatati in mod natural. Finele anului va va ajuta sa va decideti in ceea ce priveste rezultatele relatiilor.

Horoscop Taur 2013 - Bani

Finantele in 2013 vor avea nevoie de multa reconciliere. Circumstantele si mediul vor impune ca cheltuielile sa fie maximizate. Veniturile vor fi constranse la inceputul anului. Veti fi morivat sa imbunatatiti confortul vietii dumneavoastra. Nu cheltuiti mai mult decat va permiteti. Finalul anului va va aduce o comoara financiara sub forma unui castig de noroc sau mostenire.

Horoscop Taur 2013 - Sanatate

In 2013, energia va va fi solicitata la maxim. Mentineti un echilibru intre activitate si timp liber; acordati importanta igienei si curateniei. In general, veti avea o vitalitate mare pe parcursul anului. Temperati-va si mentineti-va echilibru, altfel riscati sa va imbolnaviti.