You are here: Home > Horoscop 2013 > Horoscop Sagetator 2013

Horoscop Sagetator 2013

Horoscop Sagetator 2013 - General

2013 va aduce o nota imbucuratoare in viata dumneavoastra. Toate obstacolele si piedicile pe care le-ati infruntat pana acum vor disparea. Veti deveni mai optimist. Toate restrictiile si constrangerile din viata dumneavoastra vor disparea, dar ar fi indicat sa va protejati atat pe dumneavoastra, cat si pe cei din jurul dumneavoastra. Spre finele anului, ritmul vietii va incetini.

Horoscop Sagetator 2013 - Cariera

Aria profesionala va va solicita multa energie anul acesta. Rezultatele anilor trecuti vor avea un impact destul de mare, dar nu acordati atentie. Mergeti inainte si astfel oportunitatile nu vor intarsia sa apara. Pozitia planetelor va va ajuta sa mergeti inainte fara prea mult efort. In ceea ce priveste lucrurile administrative si legale, veti fi rasplatit. Relatiile cu superiorii si colegii se vor imbunatati. Spre finele anului, veti fi promovat si veti avea o marire de salariu. In cazul afacerilor, este un moment propice sa va consolidate pozitia.

Horoscop Sagetator 2013 - Dragoste

Viata amoroasa in acest an va fi mult mai stabila si va rezista obstacolelor care pot aparea in relatie. Planetele asigura ca nevoile emotionale si romantice vor fi implinite intr-un fel mai subtil. Se asteapta mai mult intimitate de la dumneavoastra. Inlaturati orice masca ati folosit pana acum si fiti sincer/a. Este un moment propice pentru a cunoaste cu adevarat intentiile partenerului. Nu fiti foarte defensiv. A doua jumatate a anului va poate aduce cateva schimbari de baza in relatie. Daca sunteti singur/a, 2013 va aduce lucruri marunte, dar dragute care merita reamintite peste ani.

Horoscop Sagetator 2013 - Bani

Anul acesta va aduce un salt important in perspectivele de cariera. Veti avea parte de profit in activitatile financiare. Truda depusa anii precedenti va da roade, asadar in zona financiara va fi o stare de bine. Nu ezitati sa incercati si teritorii financiare noi. Sunt destule oportunitati in care merita sa investiti, dar fiti precaut si nu investiti totul intr-un singur loc.

Horoscop Sagetator 2013 - Sanatate

Grijile pentru sanatate vor fi minime la inceputul anului. Sunt multe lucruri de care trebuie sa aveti grija si tindeti sa va pierdeti energia intr-o nota psihica, dar fizic, veti fi intr-o forma mai buna decat anul trecut. Odihniti-va prin somn si activitate fizica, asta pentru ca e foarte probabil sa lucrati sub stress constant pentru o mare parte a anului. In general, imunitatea va va fi intact anul acesta. Fiti precaut cu problemele de sanatate legate de cap sin as care ar putea aparea. Aveti grija de ele si relaxati-va.