You are here: Home > Horoscop 2013 > Horoscop Leu 2013

Horoscop Leu 2013

Horoscop Leu 2013 - General

Evenimentele vor avea un impact si un program mai bun de a se ivi. Relatiile vor merge la nivel urmatorul si veti putea culege roadele proiectelor din anii precedenti. La mijlocul anului pot aparea moment de incertitudine si melancolie, dar nu va pierdeti cu firea. Veti avea multe ocazii sa va rasfatati pe masura ce anul progreaseaza. Puteti avea parte de succes. Lasati-va creativitatea sa zboare la nivelul urmatorul ca oamenii din jur sa observe. Urmati-va idealurile si ambitiile in viata astfel anul 2013 va fi mult mai bun decat va asteptati.

Horoscop Leu 2013 - Cariera

In ceea ce priveste munca, pasi mari se ivesc anul acesta. O socializare mai buna se intrevede. Va veti confrunta cu unele obstacole in relatiile cu superiorii si cu colegii la locul de munca. Fiti precaut/a in rezolvarea acestor probleme. Apeciati oamenii din jurul dumneavoastra din aceeasi perspective. Ajutorul va veni de unde va asteptati mai putin in viata profesionala. Mergeti mai departe in cariera fara nicio problema considerand aspecte ale viitorului. Munca in echipa va va fi mai benefica in acesta perioada, iar proiectele sunt foarte probabil sa se dezvolte lin fara prea multe obstacole.

Horoscop Leu 2013 - Dragoste

Viata amoroasa in 2013 va fi mult mai lina, spre incantarea dumneavoastra. Ascultati-va partenerul. Sensibilitatea dumneavoastra nu va strica relatia, dar pozitia planetelor din acest an va aduce pacea in relatia dumneasvoastra, indiferent de situatie. Anumite inegalitati pot aparea din cand in cand, dar fiti destul de bland pentru a trece peste ele. Daca sunteti singur/a, este un an propice pentru a va stabili cu partenerul ideal. Cei care sunt deja intr-o relatie, isi vor gasi timpul pentru a-si intelege partenerul mai bine. Emotii puternice si romantism se intrevad anul acesta.

Horoscop Leu 2013 - Bani

Schimbari financiare majore de intrevad anul acetsa. Libertatea financiara si cheltuielile extravagante se vor imbunatati. Este posibil sa obtineti o parte financiara consistenta sub forma unei mosteniri sau altei forme legale. Se intrevad cheltuieli in ceea ce priveste studii superioare sau proiecte de dezvoltare. Veti putea sprijini financiar pe cei din jur.

Horoscop Leu 2013 - Sanatate

In general, starea de sanatate se intrevede excelenta pe parcursul lui 2013. O noua sursa interioasa de energie va va ajuta sa va atingeti scopurile. Veti avea parte de mai multa activitate fizica. Este un moment oportun pentru a incepe o activitate sportive care v-ar putea imbunatati bunastarea. Ascultati-va intuitia in ceea ce priveste dieta. Oboseala se va resimti din cand in cand, asadar mentineti-va un program strict al muncii si al timpului liber.